0
Patika preces

Sajūti Ziemassvētku burvību jau tagad.

Sajūti Ziemassvētku burvību jau tagad.
2023-11-23

Ziemassvētki ir īpašs periods, kad mājās smaržo pēc dažādiem konditorejas izstrādājumiem, tlepas tiek rotātas virtenes, sveces, kamīnos karājas Ziemassvētku zeķes, un cilvēku sirdis piepildās ar siltumu.Tas ir laiks, kad visa uzmanība tiek pievērsta radiem, draugiem , kolēģiem un citiem mīļajiem, kas ar mums ir ik dienu. Un kā gan bez Ziemassvētku dāvanām? Process, kas ilgst vairākas nedēļas un ir satraucošs, lai netiktu aizmirsts neviens tuvs cilvēks. Vienmēr domājam par oriģinālākajām un interesantākajām dāvanām, lai to saņēmējs būtuv patiesi pārsteigts un gandarīts.
Lai mazinātu stresu un spiedienu, iesakām dāvanas izvēlēties jau laicīgi!

Joprojām nezini, ko šogad uzdāvināt saviem mīļajiem? Šeit ir dažas dāvanu idejas, kuras mēs jums piedāvāsim.

Ziemassvētku dāvanas vīriešiem

Vai meklē simbolisku, bet patiesi oriģinālu dāvanu savam vīram, draugam, brālim, tēvam vai kolēģim? Piedāvājam dažas šobrīd populāras idejas: piemēram: "2024. gada veiksmes zeķes" vai "2024. gada Pūķa gads" zeķes. Ikvienu vīrieti, kurš vada auto, patiesi iepriecinās tāda dāvana kā "Smaržīgie Ziemassvētki" auto gaisa atsvaidzinātājs vai ledus skrāpis ar cimdu "Ziema atnākusi". Tiem, kas meklē dārgāku un lielāku dāvanu, piedāvājam tādas idejas kā: Galvaskausa formas glāžu komplekts (6 gab.) ar karafi vai BARAMOOR džemperis - pleds "Purple".
Varbūt vēlaties pārsteigt savu mīļoto vīrieti ar jaunu, asprātīgu apakšveļu? Piedāvājam Jums - Vīriešu apakšveļu "Ziemassvētku zvani"

Vairāk oriģinālu dāvanu varēsiet atrast kategorijā: Ziemassvētku dāvanas vīriešiem.

Ziemassvētku dāvanas sievietēm


Iepriecini savu draudzeni, mīļoto, mammu vai māsu ar ekskluzīvu dāvanu, kas raisīs patīkamas emocijas! Mūsu sortimentā atradīsiet tiešām plašu izvēli katras sievietes gaumei: jautras krūzes neaizmirstamiem kafijas mirkļiem, piemēram: Ceļojumu termoskrūze "Ziemassvētku eglīte", Krūze "Dārgais kolēģi" vai Krūze "Šī meitene mīl Ziemassvētkus". Tām, kurām patīk darboties virtuvē, noteikti patiks priekšauti un virtuves dēļi ar jautriem uzrakstiem: Apaļais bambusa virtuves dēlis "Ziemassvētkos kalorijas neskaitās", Gravēts siera dēlis "Ziemassvētku mielasts", Kokvilnas priekšauts "Es gatavoju tik pat labi kā izskatos". Dažas populārākas dāvanu idejas, ko piedāvājam: Dāvanu komplekts sievietēm "Laimīgu 2024.gadu!", Dienasgrāmata "6 minūtes - 365 dienas", BARAMOOR džemperis - pleds "Cute cow".
Un kā gan bez mūsu TOP jaunumiem, kas piestāvēs un patiks ikvienai sievietei - BARAMOOR komplekts "Strawberry", lai siltums vienmēr apņemtu!

Vairāk oriģinālu dāvanu varat atrast kategorijā: Ziemassvētku dāvanas sievietēm.

Ziemassvētku dāvanas bērniem

Vai meklējat Ziemassvētku dāvanu bērniem? Viena no šī gada populārākajām izvēlēm - Bērnu dāvanu komplekts "Pingvīns" - lieliski piemērots visu vecumu bērniem. Piedāvājam arī vēl daudzas citas dāvanu idejas bērniem, piemēram: Bērnu t-krekli "Ziemassvētku vecīti, es varu paskaidrot", Koka futrālis "Mans pirmais zīmēšanas komplekts", labākai kakao dzeršanai piedāvājam stilīgu krūzi - Ziemassvētku krūzi "Santa" vai Melna termosa krūze "Siltie gadi " (250ml). Piedāvājam Ziemassvētku dāvanas iepakotas lielā dāvanu maisā: XL Ziemassvētku dāvanu maisiņš "Sniegavīrs" (100x70cm). Rotāciju un siltumu nodrošinās LED ziemas cepure "Shima Red".

Vairāk oriģinālu dāvanu varat atrast kategorijā: Ziemassvētku dāvanas bērniem.

Ziemassvētku atribūti un dekorācijas

Vai meklējat ne tikai dāvanas, bet arī citus Ziemassvētku aksesuārus, kas vairos svētku noskaņu? Piemēram, Ziemassvētku rotājumi, Ziemassvētku vecīša tērps, oriģināls dāvanu iesaiņojums vai eglīšu rotājumi? Esam sagatavojuši Jums tādas Ziemassvētku atribūtikas preces kā: Premium baloni "Priecīgus Ziemassvētkus" (6gab), Ziemassvētku vecīša kostīms, Ziemassvētku zeķe "XMAS", Ziemassvētku rotājumu komplekts "Siltums", jaunums 2024.g. kalendārs "Zaļā koka pūķa gads", galda rotāšanai piedāvājam - Glāze "Pūķa gads", 44ml, un lai kļūtu par oriģinālāko, iesakām izvēlēties Ziemassvētku eglīti - Balonu pušķis "Ziemassvētku eglīte" (161 x 65 cm).

Vairāk oriģinālo Ziemassvētku piederumu varat atrast kategorijā: Ziemassvētku atribūti

T-krekli ar uzrakstiem

T-krekli ar asprātīgu uzrakstu ir ļoti iecienīta Ziemassvētku dāvana. Mūsu sortimentā atradīsiet lielu t-kreklu izvēli vīriešiem, sievietēm, bērniem un komplektus pāriem! Piedāvājam izvēlēties kādu no mūsu populārākajiem dizainiem: Sieviešu t-krekls "Man jau Ziemassvētki", T-krekls "Vismaz centos būt labs", Bērnu t-krekls "Izkrāso pats! Ziemassvētku briedis", T- kreklu komplekts "Briežu kundze un kungs". Ja jums ir sava T-krekla ideja, varat izmantot mūsu dizaina izveides rīku un izveidot t-kreklu ar vēlamo dizainu: T-krekls ar savu dizainu.

Vairāk oriģinālo Ziemassvētku T-kreklu varat atrast kategorijā: Ziemassvētku t-krekli

Džemperi ar uzrakstiem

Džemperis ar asprātīgu uzrakstu vai attēlu ir silta un oriģināla dāvana, ko labi atstāt zem eglītes! Piedāvājam dažus no mūsu populārākajiem džemperiem: Džemperis "Kad gribu, tad dusmojos", Džemperu komplekts "Ziemassvētku briedis", Džemperis "Man Ziemassvētki". Vai jums ir sava ideja par džemperi? Jūs varat to īstenot šeit.

Vairāk oriģinālos Ziemassvētku džemperus varat atrast kategorijā: Džemperi Ziemassvētkiem.

Ziemassvētku krūzes

Ziemassvētku krūze, iespējams, ir vispopulārākā ideja, kas ienāk prātā, kad nezini, ko dāvināt. Un galu galā, aukstajā ziemā tik ļoti gribas karstu tēju vai kakao, un tas būs vēl garšīgāks no ekskluzīvas tasītes. Ja dāvanu krūzei pievienosi klāt tēju vai saldumus, tad jau saņemsi pilnu dāvanu komplektu. Dažas no šobrīd populārākajām Ziemassvētku krūzēm, ko piedāvājam: Krūze "Nezināju, ko gribu dāvanā", Krūze "Zelta Ziemassvētki", Krūze "Deju un dziesmu pilns 2024. gads". Krūze, kas iekaroja cilvēku sirdis - "Es gribu novecot kopā ar tevi"

Vairāk oriģinālās Ziemassvētku krūzes varat atrast kategorijā: Krūzes Ziemassvētkiem.

Personalizētas dāvanas

Pat ja meklējat tikai simbolisku dāvanu, piemēram, krūzi, atslēgu piekariņu, pildspalvu u.c., piedāvājam dāvanu personalizēt, jo tad tā iegūst pavisam citu jēgu. Lūk, daži no mūsu piedāvātajiem produktiem, kurus varam sagatavot ar Jūsu izvēlēto fotogrāfiju, attēlu vai tekstu: "Priecīgus svētkus" koka rotājums ar Jūsu izvēlētu vārdu, personalizēta Ziemassvētku krūze ar Jūsu izvēlētu vārdu, eglītes rotājums ar Jūsu izvēlēto fotogrāfiju.

Vairāk dāvanu varat atrast šeit: Personalizētas dāvanas Ziemassvētkos.

Dāvanu komplekti

Mēs novērojam tendenci, ka viena no mūsu klientu populārākajām izvēlēm ir dāvanu komplekti, kas sastāv no mūsu populārākajām dāvanām. Mūsu dāvanu komplekti ir nokomplektēti un iepakoti tā, lai Jums nebūs jāuztraucas ne tikai par dāvanu, bet arī par iesaiņojumu! Daži no populārākajiem Ziemassvētku dāvanu komplektiem, ko piedāvājam: Dāvanu komplekts "Kāds gads - tādi ir Ziemassvētki", Dāvanu komplekts "Ziemassvētku apskāvieni", Dāvanu komplekts "Zelta Ziemassvētki".

Vairāk dāvanu komplektu saviem mīļajiem varat atrast šeit: Ziemassvētku dāvanu komplekti.

Related Products

-50%
Krūze "Konstruktors"
Krūze "Konstruktors"
€ 9,99 € 19,99
-33%
Grāmata- seifs (Lielā)
Grāmata- seifs (Lielā)
€ 15,99 € 23,99
-25% TOP +DĀVANA
BARAMOOR džemperis - pleds "Bear"

Apskatīt visus

Pārsteidz savu mammu

Pārsteidz savu mammu

Esam sagatavojuši jums sortimentu, kurā noteikti atradīsiet unikālu, pslirkošu un vēl nedāvinātu dāvanu. Pārsteidz savu mammu ar ko personalizētu, Lai...

Lasīt vairāk
Ko dāvināt Lieldienās?

Ko dāvināt Lieldienās?

Joprojām nezini, ko dāvināt Lieldienās? 3 idejas, kas nepatukšos kabatu, bet iepriecinās saņēmēju...

Lasīt vairāk
Krūzīte ar apdruku

Krūzīte ar apdruku

Krūzes ar jūsu izvēlētu apdruku ir paredzētas tiem, kuri vēlas savu ikdienu bagātināt ar brīnišķīgām, personalizētām krūzēm, kas kalpo ne tikai kā pra...

Lasīt vairāk
Dāvanas Valentīndienā

Dāvanas Valentīndienā

Latvijā vieni no populārākajiem svētkiem ir Valentīndiena. Tā ir lieliska diena un iespēja parādīt savam mīļotajiem cilvēkiem, cik viņi ir svarīgi un ...

Lasīt vairāk
Sajūti Ziemassvētku burvību jau tagad.

Sajūti Ziemassvētku burvību jau tagad.

Tas ir laiks, kad visa uzmanība tiek pievērsta radiem, draugiem , kolēģiem un citiem mīļajiem, kas ar mums ir ik dienu....

Lasīt vairāk
Briesmīgi labi Helovīna piedāvājumi

Briesmīgi labi Helovīna piedāvājumi

Helovīni ir svētki, kas izceļas ar savu maģisko, noslēpumaino un nedaudz spocīgo atmosfēru. Katru gadu cilvēki no visas pasaules atzīmē šos svētkus 31...

Lasīt vairāk