0
Patika preces

Ko uzdāvināt mammai?

Ko uzdāvināt mammai?
2022-08-23 Goody.lv

Ko uzdāvināt mammai? Jautājums, kas prasa izdomu un jaunas idejas ikreiz, kad tuvumā nāk kādi nozīmīgi svētki, piemēram, Mātes diena. Mātes diena - lai arī dažādos datumos, taču tā tiek svinēta visā pasaulē. Latvijā to svin maija otrajā svētdienā un šogad svētki iekrīt 9. datumā.

Par dāvanām iesakām domāt jau laicīgi, tāpēc piedāvāsim Jums dažādus oriģinālus, sirsnīgus un personalizētus variantus, ar kuriem pārsteigt māmiņu svētkos. Mamma ir pelnījusi pašu labāko, tieši tāpēc arī Tev piedāvāsim pašas labākās, populārākās un interesantākās idejas.

T-Krekls mammai

Ir ļoti svarīgi atcerēties, ka katra māte pirmām kārtām ir sieviete. Un katra sieviete priecāsies saņemt jaunu, stilīgu apģērbu. Tieši tādēļ teicama izvēle būs sieviešu t-krekls ar oriģinālu uzrakstu vai dizainu: "Feina mamma" , "Super mamma" , "Viņas majestāte - MAMMA" , "Mīļākā mammīte".

Daudz citas t-kreklu idejas varēsi atrast šeit: T-krekls mammai

Oriģinālas krūzītes mammai

Lai jūsu mātes ikdienas kafijas tase uzlabotu viņas garastāvokli un pastāvīgi atgādinātu, ka viņa ir mīlēta, iesakām uz tās uzdrukāt jautru fotoattēlu vai tekstu. Šeit ir daži no mūsu piedāvātajiem variantiem: "Skaistākās mātes dienā" , "Mammai vajag pārtraukumu" , "Mums Tu - VISA PASAULE" , "Super Mamma".

Vairāk krūzīšu var atrast šeit: Oriģinālās krūzītes mammai

Oriģinālas dāvanas mammai

Ja tava mamma ir pati labākā ēst gatavošanā, viņa noteikti priecāsies ja uzdāvināsi kokvilnas priekšautu: "Mājokļa karaliene" , "Mamma - labākais pavārs" , "Visgaršīgākais ēdiens - tikai mammas" , "Slepenā sastāvdaļa - mātes mīlestība".

Tāpat arī mamma noteikti novērtēs tādu foršu dāvanu kā džemperis “Feina mamma” vai dekoratīvu spilvenu “Māmiņa - mākokļa karaliene. Vari arī pasniegt simbolisku, bet ļoti mīļu dāvanu,  piemēram, automašīnas atsvaidzinātāju ar gravējumu "Labākā mamma pasaulē".

Vēl daudz citas oriģinālas dāvanas atradīsi šeit: Oriģinālas dāvanas mammai.

 Personalizētas dāvanas mammai

Šajā kategorijā atradīsi jaukas dāvanas, kas pastāvīgi atgādinās par tevi un tavām rūpēm. Piemēram: Kokvilnas priekšauts ar Jūsu izvēlētu dizainu, stikla atslēgu piekariņš "Sirds" ar jūsu iegravēto tekstu, koka paplāte ar jūsu izvēlēto tekstu, Pildspalva ar futrāli "OREGON" ar jūsu izvēlēto tekstu.

Vairāk personalizētu dāvanu varēsi atrast šeit: Personalizētas dāvanas mammai

 Dāvanu komplekti mammai

Šajā kategorijā atrodas dažādi mūsu populārāko dāvanu komplekti , piemēram, T-krekli, zeķes, krūzītes ar apdruku u.c.., kuras esam salikuši oriģinālos un praktiskos dāvanu komplektos. Dāvanu komplekti ir iepakoti un noformēti tā, ka pēc saņemšanas nebūs lieki jālauza galva par dāvanas noformējumu!

Te arī daži no populārākajiem dāvanu komplektiem, ko mēs piedāvājam mammām: Dāvanu komplekts "Paldies, mamma", Dāvanu komplekts "", Dāvanu komplekts "Mammai vajag pārtraukumu", Dāvanu komplekts "Super mamma".

Vairāk dāvanu komplektu māmiņām varat atrast šeit: Dāvanu komplekti Mammai

Related Products

-17%
T-krekls "Vecmāmiņai vienmēr taisnība"
-16%
Sieviešu T-krekls "Viņas Majestāte - Mamma"
Krūze "Mammai vajag pārtraukumu"
Krūze "Mammu, es Tevi mīlu"
-9%
Džemperis "Mamma saka, mamma zina"

Apskatīt visus

Ko dāvināt Lieldienās?

Ko dāvināt Lieldienās?

Joprojām nezini, ko dāvināt Lieldienās? 3 idejas, kas nepatukšos kabatu, bet iepriecinās saņēmēju...

Lasīt vairāk
Krūzīte ar apdruku

Krūzīte ar apdruku

Krūzes ar jūsu izvēlētu apdruku ir paredzētas tiem, kuri vēlas savu ikdienu bagātināt ar brīnišķīgām, personalizētām krūzēm, kas kalpo ne tikai kā pra...

Lasīt vairāk
Dāvanas Valentīndienā

Dāvanas Valentīndienā

Latvijā vieni no populārākajiem svētkiem ir Valentīndiena. Tā ir lieliska diena un iespēja parādīt savam mīļotajiem cilvēkiem, cik viņi ir svarīgi un ...

Lasīt vairāk
Sajūti Ziemassvētku burvību jau tagad.

Sajūti Ziemassvētku burvību jau tagad.

Tas ir laiks, kad visa uzmanība tiek pievērsta radiem, draugiem , kolēģiem un citiem mīļajiem, kas ar mums ir ik dienu....

Lasīt vairāk
Briesmīgi labi Helovīna piedāvājumi

Briesmīgi labi Helovīna piedāvājumi

Helovīni ir svētki, kas izceļas ar savu maģisko, noslēpumaino un nedaudz spocīgo atmosfēru. Katru gadu cilvēki no visas pasaules atzīmē šos svētkus 31...

Lasīt vairāk
BOSA DIENA - ko dāvināt?

BOSA DIENA - ko dāvināt?

Starptautiskā Bosa diena ir lieliska iespēja pārsteigt savu priekšnieku. Ja vēlaties uzdāvināt ko neparastu un unikālu, varat izvēlēties krūzes vai t-...

Lasīt vairāk