0
Patika preces

Dāvanas Valentīndienā

Dāvanas Valentīndienā
2024-01-15 Goody.lv

Latvijā vieni no populārākajiem svētkiem ir Valentīndiena. Tā ir lieliska diena un iespēja parādīt savam mīļotajiem cilvēkiem, cik viņi ir svarīgi un īpaši. Tāpēc ar prieku piedāvāsim idejas romantiskas atmosfēras un svētku noskaņas radīšanai. Piedāvāsim dažus lieliskus dekorus, dāvanas un citas idejas, kā mājās radīt mīlestības atmosfēru un kā iepriecināt mīļoto ar omulīgām un asprātīgām dāvanām.


Valentīndienas dāvanas Viņai

Ja Jūsu izredzētajai, kā jau īstai dāmai, patīk labs, sarkanvīns, varam garantēt, ka viņu patīkami iepriecinās gigantiskā vīna glāze "Who cares" (860ml). Varbūt viņa ir īsta romantiķe? Šādai meitenei lieliski piemērotas būs Rožu formas sveču komplekts. Pie mums atradīsiet nudien ļoti daudz oriģinālu dāvanu mīļotajai meitenei, piemēram: Mīlestības likteņa pērle, automašīnas atsvaidzinātājs "Beloved Women", zeķes "Cute but psycho" un citas.

Tās atradīsiet kategorijā: Valentīndienas dāvanas viņai.


Valentīndienas dāvanas Viņam
Pārsteidziet savu mīļoto vīrieti oriģinālā veidā šajā Valentīndienā! Viņš Jums ir vismōiļākais, tāpēc pioemērots veids, kā to pateikt būtu praktiskās zeķes "Vismīļākais vīrs" vai zeķes "Mīļākais puisis".  Ja abi esat apveltīti ar labu humora izjūtu, asprātīgs veids kā pateikt "Es tevi mīlu" būs, piemēram: Automašīnas atsvaidzinātājs "Beloved Man", Zeķes "Esmu mīļš no galvas līdz kājām", Priekšauts "Sexy Cupid".
 Tādas un vēl daudzas citas dāvanas būs atrodamas kategorijā: Valentīndienas dāvanas Viņam.

Valentīndienas T-kreklu komplekti
 Oriģinālie T-krekli, iespējams, ir populārākā prece mūsu Valentīndienas dāvanu kategorijā, tieši tāpēc esam parīupējušies par ļoti plašu izvēles piedāvājumu. Šajā Valentīndienā mēs piedāvājam Jūs ieģērbt oriģinālos t-kreklu komplektos, lai Jūs ne vien izskatītos saderīgi, bet arī izcelos no pūļa! Daži no populārākajiem t-kreklu komplektiem pāriem: T-kreklu komplekts "Disney Engagement", T-kreklu komplekts "King & Queen", T-kreklu komplekts "Magnēts", T-kreklu komplekts "Vienmēr kopā".
 Vairāk Valentīndienas T-kreklus atradīsiet šajā kategorijā: Valentīndienas T-krekli.

Valentīndienas džemperi

Vēl viena ārkārtīgi populāra un praktiska dāvana jebkuram gadījumam ir džemperis ar oriģinālu dizainu. Sviniet Valentīndienu ne vien sirsnīgi, bet arī silti - burtiski. Ietērpiet viens otru džemperos "Aizņemts" vai vienlaikus uzvelciet asprātīgos džemperus "Arbūzi". Pārsteidziet viens otru un apkārtējos. Džemperi būs ne vien praktiski, bet arī noderēt kādai mīlīgai fotosesijai.

Vairāk Valentīndienas džemperu var atrast šajā kategorijā: Valentīndienas džemperi.


Valentīndienas krūzes

Šajā kategorijā Jūs noteikti atradīsiet unikālu krūzīti savai otrajai pusītei. Krūze ar oriģinālu, emocionālu noti ir skaista un praktiska dāvana. Tā ir dāvana, kas mīļotajam cilvēkam katru dienu atgādinās par Jūsu jūtām pret viņu. Dažas no mūsu piedāvātajām populārajām tasītēm: Krūžu komplekts pārim "King & Queen", Krūze ar karotīti un Jūsu izvēlētu vārdu , un krūze "Mans velniņš".

Vairāk Valentīndienas krūžu var atrast šajā kategorijā: Valentīndienas krūzes.


Valentīndienas apakšveļa

Šī kategorija ir paredzēta, lai pārsteigtu Jūsu mīļotos vīriešus. Dāviniet apakšveļu ar oriģinālu un asprātīgu uzrakstu - tā būs nevien interesanta dāvana, bet arī praktiska lieta ikdienā. Arī izvēle pie mums ir patiešām liela: Vīriešu apakšveļa "Es tevi mīlu", Vīriešu apakšveļa "Sievas teritorija", Vīriešu apakšveļa "Aizņemts" un daudzi citi - visus šos variantus Jūs atradīsiet kategorijā: Valentīndienas apakšveļa. Tā būs patiešām praktiska, tajā pašā laikā romantiska un jautra dāvana Jūsu mīļotajam vīrietim.

Oriģinālas Valentīndienas dāvanas
 Šajā sadaļā būs redzams no visa pa druskai visiem mīlošajiem un jautrajiem pāriem. Varbūt dažreiz mēs aizmirstam attiecībās ieviest nelielu asprātīgu erotiku, tāpēc Valentīndiena ir ideāli piemērota tam. Piedāvājam dažādas dāvanas, kas neatstās jūs vienaldzīgus: Viesnīcas recepcijas zvans "Ring for KISS", Tumsā spīdošie kauliņi - mīlestība ,  Priekšauts "Seksīgais velniņš" un daudz citas.
Oriģinālākas dāvanas savai otrajai pusei varat atrast šajā sadaļā: Oriģinālās Valentīndienas dāvanas.

Personalizētas Valentīndienas dāvanas

Personalizētās Valentīndienas dāvanas šim gadījumam ir vispiemērotākās tiem, kuri nevēlas ne uz mirkli aizmirst otru pusi un mazu gabaliņu no otra vēlas paturēt sev blakus ik mirkli. Daži ieteikumi tieši Jums: Atslēgu piekariņš "Mūžīgā mīlestība", uz kura varēsiet iegravēt kādu sev īpašu datumu, piemēram pirmo tikšanās reizi. Tāpat arī piemēroti būs lācītis ar Jūsu izvēlēto vārdu, puzle "Mīlestība" ar Jūsu izvēlētu attēlu vai atslēgu piekariņu komplekts "Puzle".

Vairāk personalizētu dāvanu varat atrast kategorijā: Personalizētas Valentīndienas dāvanas.

Related Products

Kamasutra kārtis
-8%
Unisex džemperu komplekts "Born to love"
-8% TOP
Džemperu komplekts "KING & QUEEN"
Dāvanu komplekts "Aizņemts"

Apskatīt visus

Ko dāvināt Lieldienās?

Ko dāvināt Lieldienās?

Joprojām nezini, ko dāvināt Lieldienās? 3 idejas, kas nepatukšos kabatu, bet iepriecinās saņēmēju...

Lasīt vairāk
Krūzīte ar apdruku

Krūzīte ar apdruku

Krūzes ar jūsu izvēlētu apdruku ir paredzētas tiem, kuri vēlas savu ikdienu bagātināt ar brīnišķīgām, personalizētām krūzēm, kas kalpo ne tikai kā pra...

Lasīt vairāk
Dāvanas Valentīndienā

Dāvanas Valentīndienā

Latvijā vieni no populārākajiem svētkiem ir Valentīndiena. Tā ir lieliska diena un iespēja parādīt savam mīļotajiem cilvēkiem, cik viņi ir svarīgi un ...

Lasīt vairāk
Sajūti Ziemassvētku burvību jau tagad.

Sajūti Ziemassvētku burvību jau tagad.

Tas ir laiks, kad visa uzmanība tiek pievērsta radiem, draugiem , kolēģiem un citiem mīļajiem, kas ar mums ir ik dienu....

Lasīt vairāk
Briesmīgi labi Helovīna piedāvājumi

Briesmīgi labi Helovīna piedāvājumi

Helovīni ir svētki, kas izceļas ar savu maģisko, noslēpumaino un nedaudz spocīgo atmosfēru. Katru gadu cilvēki no visas pasaules atzīmē šos svētkus 31...

Lasīt vairāk
BOSA DIENA - ko dāvināt?

BOSA DIENA - ko dāvināt?

Starptautiskā Bosa diena ir lieliska iespēja pārsteigt savu priekšnieku. Ja vēlaties uzdāvināt ko neparastu un unikālu, varat izvēlēties krūzes vai t-...

Lasīt vairāk